lunes, 9 de marzo de 2009

Una roda de premsa el proper dijous dia 12 serà l’escenari del lliurament de premis del Concurs de Guions "Residus, millor en curt"

El nom dels autors dels 4 millors guions presentats al concurs serà desvetllat a la roda de premsa que es farà el proper dijous dia 12 de març, a les 12:00 h., al Centre Internacional de Premsa de Barcelona (Rbla. Catalunya 10, 1r). Els premis consisteixen en una beca de 4.000 € que els guionistes hauran d’emprar en fer realitat el seu guió rodant un curtmetratge. Un total, doncs, de 16.000€ seran lliurats als guanyadors. Els treballs resultants es projectaran en el Festival de Curtmetratges, que se celebrarà el 15 i 16 de maig al CaixaForum.
Uns trenta guions s’han presentat a la primera edició del concurs Residus, millor en curt, primera fase del festival de curts d’abast internacional que pretén conscienciar el públic sobre la necessitat del reciclatge i la problemàtica de l’exclusió social.
A la roda de premsa, s’explicarà detalladament la idea del 1er Festival de Curtmetratges Residus, millor en curt, així com qui són els seus organitzadors, entre ells, la FEICAT (Federació d’Empreses d’Inserció de Catalunya), que ha comptat amb el suport de l’Obra Social de “la Caixa”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario