miércoles, 8 de abril de 2009

Una “Aula matinal” acollirà les activitats del Festival destinades al públic jove i infantil

Els dies 15 i 16 de maig a Barcelona, durant el 1er Festival Residus, millor en curt, el CaixaForum tindrà reservada una “Aula Matinal” on s’hi realitzaran dues sessions amb funció pedagògica i didàctica, orientades al públic jove i infantil. Per una banda, hi haurà una sessió de visionat, on es projectaran els audiovisuals realitzats amb motiu del Festival, a través d’una xarxa de 8 ordinadors reciclats que aporta l’empresa d’inserció sociolaboral Andròmines. Un tècnic informàtic d’aquesta empresa s’encarregarà d’oferir una visita guiada als nens i nenes participants en l’aula matinal i els explicarà el procés de muntatge de la xarxa de PCs recuperats. Per una altra banda, es durà a terme una sessió de màgia tecnològica per poder observar, de ben a prop i en directe, el taller de màgia del Mag Julián. Aquest il·lusionista té la virtut de sorprendre i unificar l’entorn amb el llenguatge de la màgia. Aquest cop mirarà de combinar la il·lusió, el joc i la diversió sense generar residus. La sessió podrà seguir-se a través d’una projecció visual.
Les entitats Feicat, conjuntament amb la productora Salto de Eje+La Caseta Produce, organitzen el festival de Curtmetratges Residus Millor en Curt (
www.residusmillorencurt.net) amb l’objectiu de conscienciar el públic sobre la problemàtica dels residus, el reciclatge i el medi ambient en general.

No hay comentarios:

Publicar un comentario